Vakantie Zeeland

Vakantie Zeeland Zoutelande

Wij bieden u woningen aan in het hart van Zoutelande, een gegarandeerd comfortabel vakantiedorp. The Village ligt aan het strand waar u kunt genieten van het warme zomerweer. De warme wateren van de Baltische Zee bieden een perfecte dagdag. Zoutelande is een veilige en vriendelijke bestemming voor toeristen en geen wonder dat het een van de beste toeristische locaties van Mauritius is.

De tarieven zijn betaalbaar. De tarieven variëren van $ 10 tot $ 15 per nacht. Als u van reizen houdt en graag het nieuwe deel van het eiland wilt verkennen. De tarieven zijn zeer betaalbaar. U kunt de investering binnen een redelijk budget terugverdienen.

We hebben het over serieus geld. Je verdient meer als je het geld hebt om het te verbranden. In bepaalde landen van de wereld is het mogelijk om de beste daggeldrente op de markt te hebben. Op Mauritius kunt u op uw gemak op het zand slapen en naar de fascinerende zee kijken. laten we niet vergeten dat het strand voor 90% uit water bestaat. Dus een overnachting 's nachts, het water staat nog naast je deur en je hebt toch het comfort van thuis.

De voorzieningen zijn talrijk. Er zijn restaurants, winkels, toeristische informatie en nog veel meer. Tijd doorbrengen op het strand is buitengewoon plezierig. U kunt tijdens uw vakantie echter altijd de interessante winkels en restaurants verkennen en bekijken.

Golfen is de meest populaire activiteit in het land. Enkele van de mooiste en unieke golfbanen ter wereld zijn er in Mauritius. Er zijn ongeveer 5 grote golfbanen en 2 nichecursussen of centra voor nichecursussen. Een van de 5 grote golfbanen is de golfbaan Caudenor. Ontworpen door Bruce Suit van Golf Scandinavica, ligt de baan in natuurlijk terrein. De baan is in uitstekende staat, zelfs na een storm in december 2011.

De accommodaties zijn luxueus. De Toigo Tree Villa, gebouwd door de familie De Villiers, biedt 8 prachtige kamers met balkon en alle faciliteiten van een 5 sterren hotel. Elke kamer heeft een bar en een eigen badkamer met douche. Aardse voorzieningen, internettoegang en een televisie in elke kamer zijn de enige faciliteiten die worden aangeboden.

De enige manier om met gemak en vertrouwen een luxe villa te maken, is door een luxe villa te boeken bij Seychelles Carries op het eiland Mahe.

Bezoek het eiland Mahe dagelijks om 9.30 uur omdat de Seychellen contact hebben met Mauritius voor de voedselvoorziening.

Bezoek de Victoria-waterval bij zonsopgang om de zonsopgang te bekijken. Zo creëer je het beste een romantische wandelvakantie met je geliefde. Het Food and Wine Festival in Vieste is een speciale gelegenheid om het overvloedige eten en de wijn te vieren. Vergeet aan het einde van het festival niet de echtheidscertificaten te bezoeken.

Bezoek "Chocolade, specerijen, curry's en neocolabilia" op de zijdemarkt op een Bengaalse markt of die in het Italiaans, waar u de koopwaar kunt proeven die vanuit het rijke oosten over de oceaan is verscheept. Misschien is dit de ware charme van Mauritius – een vleugje India in het hart van het dessert.

Strandliefhebbers kunnen wandelen in het paradijs Belle Mare met zijn duizend witte zandheuvels, zeven stranden en zeven prachtige geïsoleerde baaien. Hoewel dit strand het meest populair is, zijn er andere stranden op het eiland met primitief windsurfen en zwemmen. Als je je afvraagt ​​waarom dit specifieke strand plastic stoelen en tafels heeft en schone vissers, dan is dit het strand voor jou.

Als je een duiker bent, moet je het Duiveneiland bezoeken. Het eiland heeft water voor duikers en parasailing, maar geen duikscholen omdat de stroming hier gevaarlijk is. Daarom moet u uw eigen vangen. vreemde avontuurlijke reis.

Overal op het eiland zijn tuinen, supermarkten en nachtclubs, de laatste is berucht vanwege het bloeiende illegale nachtleven. Toch kun je bijna overal op het eiland wel een mooie vinden.

Accommodatie op Mauritius varieert meestal van een eenvoudig bed tot een duur en groots hotel. Budgetverblijf wordt echter nog steeds ondersteund door hotels en appartementen. Te huur kunt u zelfs in de winter gebruik maken van de marine zoals Elisabeth. Het biedt veel faciliteiten voor families en groepen.

Een heerlijke plek om een ​​huwelijksreis door te brengen. Als je eenmaal betoverd bent door het profiel van de oude haven en het gefilmde zwembad, zal een wandeling naar de top van de spectaculaire kliffen een adembenemende duiktrip van een halve nacht in Copacabana opleveren. Ik zou er minstens drie moeten zeggen. Maar als je het aan de zuidkust wilt doen, huur dan een jetski en kom nog een keer langs.

Als u met kinderen reist, verblijf dan bij de Naval. Het resort Samphire Island. Het is een geschikte plek om familiestrand te geven gedurende de dag dat ik geen problemen had met de kindergroepsactiviteit, leuk. Het is een prachtige zanderige start van een lange rit naar Naval.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.