Tips voor DJ’s bruiloft

Bruiloft DJ

De bruiloft DJ

Het grootste verschil tussen een bruiloft DJ en een beroemde DJ? De bruiloft DJ is iemand die een doel heeft. Om het optreden jullie zoveel beter te laten ervaren. Kijk eens naar deze vragen verkregen van professionele mixers:

Welke muziek moet ik mixen?

Welke liedjes passen het best bij mijn smaak?

Bijna iedereen wil wel een volksliedje horen of een liedje dat ze uit hun kindertijd mooi vinden. Het is onwaarschijnlijk dat er een origineel nummer bestaat dat bij iedereen past. Voel je vrij om met je bruiloft DJ te praten over je voorkeuren, en je bruiloft DJ zal waarschijnlijk genieten van de vrijheid om de perfecte mix samen te stellen om een onstuimige mix van je favoriete geluid te bieden.

De bruiloft DJ kleding

Hoewel het geenszins een verklaring is dat je paillettenjurken moet rocken, zijn outfits met een paar gespen en hoeden vaak alles wat de bruiloften nodig hebben. Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je geen last zult hebben van hete zomerdagen. Kleed je naar het thema van je bruiloft, met een lichte en luchtige jurk, die allesbehalve het gebruik van een verkoelende factor vereist. Niet verplicht, maar bij voorkeur een licht jasje of een pet om een kaal hoofd te bedekken.

De bruiloft DJ Lanyard

Eindelijk genoeg over dat saaie gedoe, de lanyard die je tijdens je bruiloft zult dragen. Of het nu een groovablend pick is of een Yatagan lanyard, het is een geweldig element dat wat plezier en drama aan jullie dag kan toevoegen. Klein en vrolijk, vergelijkbaar met de bruiloft dansplaat, of misschien beter geschikt als een vorm van vertraging tijdens het lopen door het gangpad. In een snuifje jongleren clubs of bruiloften is ook een fatsoenlijke keuze.

The Wedding DJ Theme Song

Dit is essentieel voor elke DJ-vriendelijke evenement setting, maar vooral voor de bruiloft DJ. Ook hier is de keuze weer ruim, maar je moet minstens één van de top 10 best verkochte nummers van 2015 gebruiken, van beroemdheden of geniale geesten, afhankelijk van je budget en smaak. Meningen over welke nummers het beste zijn, zijn vaak subjectief en vaak erg scheefgetrokken naar hun populariteit. Koop ze en mix ze zoals jij denkt dat ze gemixt moeten worden. Maak ze vervolgens na of bouw een geheel eigen stukje.

De bruiloft DJ Voorgrond

Het inpassen van een bruiloft DJ in je trouwdag routine kan soms een beetje uit balans zijn. Laten we eerlijk zijn, hij luistert niet naar veel muziek. Dat betekent niet dat hij de stemming van een foto of muziekvideo niet kan veranderen. Het betekent alleen dat je je moet voorbereiden op het onverwachte, waaronder een bruid of bruidegom die vergeet welke nummers ze van tevoren hebben besteld.

Laat je niet overvallen door een bruiloft DJ verlatings syndroom en haast je om hem binnen te krijgen. Als je een live mix doet, maakt het een professionele DJ niet uit of je de muziek bestelt door op een knop te klikken, belt en dan prompt de bestelling vergeet. Ze praten graag met mensen, zeggen hallo of vragen je zelfs welk nummer je de avond ervoor leuk vond.

Vermijd kortzichtige Tips voor de Bruiloft DJ

Als DJ heb je de kans om je klanten gelukkiger te maken. Het zal hun dag goed maken. Een gelukkig mens is de meest gelukkige klant, die nu al je muzikale hoogtepunten wil horen. Dus praat met hem, ondervraag hem en zorg ervoor dat hij begrip heeft voor je behoeften. Doe je huiswerk, heb je antwoorden op al die vragen? Nu is het tijd om een orkest op het menu van de avond te zetten. Houd er wel rekening mee dat de meeste kortzichtige bruiloft DJ tips zich richten op de voorbereiding voor het evenement, zorg ervoor dat je je huiswerk van tevoren doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.