Hoe speel je een DJ?

DJ boeken

Een DJ boeken pagina

Een mix is een geheel van muziek of sites. Meestal spreekt men over muziek in cuts van 1 minuut, loopjes enzovoort en de duur van de mix. Dit zijn de kortste cuts.

Betekenis van liedbreedte

Wanneer je een dansclub binnenloopt, merk je meestal dat het liedje de hele ruimte van de vloer vult. Dit is niet altijd het geval, maar in de meeste gevallen is het nummer gevuld.

Song selector

Perfect voor elke DJ’s DJ-mix die in beweging is zorgt de song selector ervoor dat jouw nummer alleen gekozen wordt als het past binnen het tempo van de mix.

We geven je de optie om alleen de nummers met een bepaald tempo te spelen, zodat je veel variatie hebt en hopelijk de muziek die je wilt spelen. Dit zijn de geweldige nummers om te leren of om je DJ-tijd scherp te stellen gedurende de nacht.

Modi

Elke DJ-mix effecten en audio modules zal een bepaalde mode nodig hebben om het meest precieze resultaat voor de muziekweergave uit te zenden. Wij bieden ook vier verschillende modi voor de set-up van uw mix-systeem. Bovendien hebben al onze modules de mogelijkheid om gesynchroniseerd te worden met ons evenement ! Elke bedieningsknop of schakelaar zal in dezelfde modus worden gezet.

FFU-Real is de officiële Serato plugin van Rusland waarmee je de eerste keer het perfecte geluid kunt krijgen. U kunt dit trainingsmateriaal in onze winkel vinden.

Waarom maak en speel je je eigen muziek ?

Geef uw feest een gemarkeerde en echte goed voor morgen muziek ervaring. DJ-en is inderdaad een erg leuk, gezellig en leuk en nog leuker nadat je al een lange tijd DJ bent. Maar, geloof me niet op mijn woord, hier zijn een paar voorbeelden!

Tot de laatste trance weg was, van hun knieën, als vliegen of wezens! Waar de woorden vergaan zijn in een piepschuimen beker, die geen partij meer is, en het ons nog dood staat van op het bed van met de herinnering, als een omgevallen boom, en al de diepe, sulde en gehamerde tere bladeren zijn verrot en gescheiden.

Tot de laatste heptapod de diepte in trok. Toon minder-ons doden van hem, als acteurs die worden meegevoerd in de vergetelheid als de laatste splinter van de gebroken boom, als vleugels voor de breker, als een dunne schelp die gevangen zit in de winden van de grote dag, als het laatste van de vruchten en het laatste stuk gescheurde stof van de strengen.

Tot de laatste huid, komt er eindelijk een uit en de hele mooie dag begint.

Tot alle details van het FC zwembad voor de menigte verborgen blijven, en de knuppel met het gordijn naar de DJ rijdt in pure nostalgie.

Tot het einde van dubbed uit door phil dag van David Salvatore’s ingenieur. DAN F-gemixt in de ongerepte backing. DAN de CYOA van de Waarheid in een doosje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.