Hoe kleed je jezelf aan?

Trouwpak

A. Traditionele Bruidegoms zijn gelegenheden voor Fancy Dress en een formele Groomsmen

TraditioneelProof – Dit houdt in dat er een traditionele mismaakte ontwerper voor de bruidegom wordt gezocht. De meeste openbare scholen vereisen een traditionele japon voor hun afstudeerceremonies. De bruidegom kan elke japon kiezen op basis van persoonlijke smaak, ervaring en voorkeur.

Modernproof – Modernproof houdt in dat een moderne witte japon wordt gekozen als perfecte jurk voor de receptie bij kaarslicht en de daaropvolgende huwelijksceremonie in de kerk. Alles wat meer chiquer is, wordt gerespecteerd. Als u wilt aankleden jezelf kunt u een bezoek web en op zoek naar een optie bewijs trouwjurk.

B. Formal Groomsmen

Traditioneelproof: Dit houdt in dat er speciaal voor de bruidegom en zijn groomsmen een formele japon wordt aangeschaft. Modernproof houdt in dat voor de bruidegom en zijn mannen een wijde bruidsjurk kan worden gekozen, maar niets bijzonders.

Modernproof: Modernproof houdt in dat er gekozen kan worden voor een moderne zwarte trouwpak. Door te kiezen dragen de bruidegom en zijn mannen echter iets heel gekleeds en moderns.

C.minute: Intentionallers Groomsmen

Traditioneelproof – Dit houdt in dat een bruidegom een traditioneel lang zwart gangenpak draagt Bruidegom en zijn begeleidende mannen dragen zwarte avondkleding. Modernproof – Niets bijzonders wordt door de bruidegom en zijn mannen ontworpen.

Modernproof: De “Formele Bruidsjonker” draagt een normaal zwart smokingpak. Dezelfde outfit wordt gekozen door de bruidegom en zijn mannen om zich te presenteren in de kerk. U kunt vertrouwen op de activiteit en de deelnemers van het huwelijksfeest en de huwelijksreceptie die moderne pakken en toga’s dragen!

D. gebruikelijke bruidegoms

Traditional proof – Niets bijzonders is ontworpen voor de bruidegom en zijn mannen. Traditional proof geeft aan dat er voor een normale trouwpak wordt gekozen. Modern proof – Niets bijzonders is ontworpen. De bruidegom en zijn mannen dragen normale smokings. Eigenlijk is de “Traditionele Bruidegom” in het huwelijksfeest degene die de lange jas draagt om zijn trouw aan de vrouw en de familie te tonen. Integendeel, de groomsmen geven de voorkeur aan modieuze pakken en gilets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.