Hoe kleding te dragen

vintage stylized photo of paintbrushes closeup and artist palett - art stockfoto's en -beelden

Ik kan u een close up van een van mijn kunstwerken laten zien. Het heeft betrekking op de fotografie genaamd "iz liberum." Dit is een foto van mijn hond die omkijkt en nieuwsgierig is naar het onderwerp dat op haar borst geschreven staat.

Het begon allemaal toen ik nog heel jong was. Ik had een hond die ik kippen noemde. Ik wilde haar het gezicht leren, en ik wilde haar tegelijkertijd bestuderen.

En zo begon mijn studie. Ik had geen geld voor muzieklessen, maar dat weerhield me er niet van om met muzieklessen te beginnen. Terwijl ik nog op school zat, begon ik met schrijven. Het was alsof ik mijn verstand verloren had. Maar ik probeerde een paar van mijn allereerste schetsen te schilderen – en ze werkten goed. Dus besloot ik dat ik moest oefenen. Ik ging bij een bureau werken als mode-tekenaar. U ziet waar ik vandaan kom.

Na het maken van foto's voor een modebedrijf ging ik naar een avondcursus. Terwijl ik daar was ontmoette ik een vrouw die in een Peter Dawe street-wear gelegenheid viel. Het was daar dat ik mijn vrouw ontmoette. En je moet niet zeggen dat ik niet geprobeerd heb om die specifieke carrière na te streven. Ik heb mijn hele leven gewijd aan weten hoe je kleding moet dragen. Ik heb mezelf zo getraind dat ik alleen nog maar naar kleding hoef te zoeken en niet meer hoef te leren hoe ik het moet dragen.

Ik begon mijn eerste agentschap in 1972. Het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen. En een deel van die beslissing kwam voort uit mijn liefde voor kleding. Ik heb de rest van mijn leven geprobeerd om mijn kennis van stoffen te perfectioneren. En ik heb het geweldige gevoel dat ik iets heb bijgedragen aan het leven van mensen. Ik heb altijd mijn droom gevolgd en het werpt zijn vruchten af.

Zoals ik al zei kun je zonder het begrijpen van stof een volwaardig statement maken – of niet.Ik kan ook voldoende beschrijven dat ik tot mijn grootste genoegens reken het succes dat niet alleen voortkomt uit het succes in mijn carrière maar ook uit mijn gezin en vriendschappen.

Als kunstenaar in Deventer heb ik al vaak de verlichting van mijn thuisatelier kunnen aanpassen om de perfecte scène voor mijn schilderij vast te leggen. Dit is een concept dat ik denk dat de meeste mensen kunnen waarderen. Als fotograaf heb ik op een gegeven moment geweldige kiekjes gemaakt die de meest ongelofelijke dingen laten zien, net als deze.

Nu denk ik, wat ga ik nu doen? Ik reis naar Onderzoekers die Regen Residential…………..

Als je dit nog verward hebt gezien vraag jezelf dan af: "Klinkt één van deze bekend?"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.