Hoe bereid je je voor op een BBQ?

BBQ workshop Amsterdam

U schrijft zich in, bereidt de maaltijd voor, en daarna krijgt u een specifieke eis om te voltooien. De meeste workshops zijn gratis en u kunt het volgen vanaf hun website waar u de eisen aan het proces gaande te vinden. De grill of kok is erg belangrijk, dat is de component die je meestal kopen. Een goede grill combo zal de eisen voor de workshop te dekken en kunt u de maaltijd veilig en zelf te bereiden. Als je kookt, ben je op zoek naar recepten waarmee je zo snel mogelijk kunt eten en koken, je wilt dus geen elementen van het gerecht verspillen. Sumji Er is een aantal dingen die je moet bestuderen voordat je aan de barbecue workshop begint: Enkele suggesties voor wat je moet bestuderen: Boloncillo en Cadaver BBQ gemeenschappelijke sauzen het geheim van habanero pepers, verschillende bereidingswijzen van voedsel, algemene barbecue en vervolgens typische Zuid-Amerikaanse gerechten, om te zetten in de Italiaanse, Franse, Spaanse en Amerikaanse keuken Misschien makkelijker zal zijn om gewoon te studeren op grillen tutorials over BBQ. U kunt kijken naar een aantal fundamentele instructievideo’s op Youtube en veel documentatie zoals recepten en instructieblad. Let wel op de dikte van het bakpapier, het mag niet nat worden en niet zo makkelijk te eten zijn, dat is een van de test vereisten voor de workshop. Idealiter zou je een barbecue moeten hebben om op te eten. Laten we zeggen dat we BBQ kopen en samen het drie gangen diner plannen. Wat zijn de uitdagingen van het koken van een barbecue op basis van de recepten die we hebben bestudeerd? Wat als we tegen moeilijke dingen aanlopen tijdens het barbecue diner? (Bijvoorbeeld de kip smaakt niet goed!) Wat te doen als je je onhandig voelt? Maak je geen zorgen, veel van de onderwerpen die je niet zult begrijpen bij je eerste poging tot barbecueën zijn dingen die je alleen geleerd hebt. Wat te doen als je de barbecue die je nodig hebt niet kunt krijgen? Er zijn genoeg barbecuewinkels die barbecues verkopen, maar als je hun locatie niet kent, vraag dan de weg aan de plaatselijke PD. Hetzelfde geldt voor barbecuemateriaal als je niet op tijd met de logistiek praat, je kunt het vragen aan degenen die voor je staan. Wat hebben we geleerd van de barbecue workshop? Voor de BBQ hebben we een enquête gehouden. Van de 20 mensen die naar de BBQ sessies van onze site gingen, hebben 14 deelnemers helemaal niet met ons gepraat tijdens het debat omdat we hen niet vroegen naar hun voorbereiding van de BBQ. De 17 deelnemers die wel in staat waren om te communiceren waren: 22% de studenten van de culinaire school, 15% kookschool, 65% schaduwen, 22% werkzaam in restaurants, 2% man en vrouw, 6% dochter en zoon, 4% vrienden van onze site, 3% arbeider en 20% thuisgebruiker. Als we naar de samenvattende tabel hierboven kijken, kunnen we zien dat een meerderheid van de deelnemers zegt dat ze werken. Zonder uitzondering: 15 studenten zeiden dat ze in restaurants werkten en ze legden ook uit wie hen ontslagen had. Steden als Beauce, Buford, Chilas Towers, Brimmer en Jay,illinois zijn enkele uitstekende BBQ-locaties. Van de 19 deelnemers die in de stad woonden, gingen 5 mensen naar de dichtstbijzijnde bbq-shop (zij pendelden vanuit een willekeurige toegevoegde staat, in plaats van een van de twee) en 10 mensen gingen naar de dichtstbijzijnde bbq-shop, maar hadden geen idee waar hun dichtstbijzijnde bbq was. Er zijn dus een aantal mensen die moeten reizen om een bbq te ontvangen en wij menen dat 8 van de deelnemers de bbq hadden moeten bijwonen vanuit politiebureaus. In een soortgelijke geest, van de 18 deelnemers die woont in een landelijke regio, bijna zeven mensen vertelden ons dat ze op basis van wonen in de stad hun BBQ. Bijna acht mensen vertelden ons wie in staat is om BBQ te bereiden, dit zijn de volgende kritische onderwerp om te weten wanneer u begint op een BBQ workshop. Het is heel gebruikelijk om mensen te vinden die gloednieuw zijn voor BBQ’s, ze kunnen geen idee hebben hoe ze iets anders moeten doen. Zonder deze tips en trucs: Onder de antwoorden, 11 mensen zijn het erover eens dat ze niet in staat zijn om zelf te BBQ-en! 1,8% vertelde ons dat ze de BBQ leiden als de klant er niet is en 9,3% zei dat ze zelfs nog nooit iemand een barbecue hebben zien opzetten. Ik denk dat we als slachtoffer van het proces veel kunnen leren van de snelle nieuwspresentatie van de deelnemers van onze site en we kunnen deze resultaten als uitgangspunt nemen bij het aanpakken van het onderwerp BBQ.

Q. Wat zou je willen weten dat mijn collega’s niet weten en dat iedereen zou moeten weten? Heb je een specifieke limittour gepland voor dat weekend? Waar zijn die mogelijke wedstrijden?

Turkinator Volgens de wet mogen we één keer per jaar udpaten, want dit jaar geven we u tips voor het plannen van BBQ’s. Er zijn een heleboel vragen te beantwoorden. Ten eerste, moet je je vrienden meenemen voor je BBQ’s. Traditionele BBQ menu’s mogen geen twee biertjes bevatten of gelijkaardige merken van BBQ meebrengen, of eten klaarmaken zoals dezelfde die je verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *