communie Collectie

Bohemian armband

Sunstones collectie bestaat uit armbanden, ringen, kettingen en oorbellen

Zonnestenen zijn een must have in de collectie van elk meisje. De kwaliteit van een zonnebril of een accessoire geeft altijd het karakter aan van de persoon die het draagt. Een traditionele zonnebril communiceert vaak het karakter van de persoon die hem draagt. Maar wat erg indrukwekkend is aan een bohemiencollectie, is dat de accessoires lijken te zijn samengesteld alsof ze zelf zijn gemaakt. Elk stuk zegt iets over de persoon die op het punt staat zich bloot te geven op de wereld.

De Sunstones collectie bestaat uit armbanden, ringen, kettingen en oorbellen die verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen. Van de traditionele, tot de meest trendy, je zult zeker je match vinden voor je persoonlijkheid.

Van de zomercollectie zijn we overgegaan naar de wintercollectie, die zo ontworpen is dat ze in beide seizoenen gedragen kan worden. De collectie bestaat eigenlijk uit drie grote thema’s. Deze zijn communie, feestelijkheid en galerij. Een van de belangrijkste kenmerken van deze thema’s is dat de collectie een verscheidenheid aan artikelen biedt die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

communion collectie – Deze collectie is ontworpen om u die “Different power” look te geven die vaak de toastische grenzen overschrijdt. In het assortiment van de collectie vinden we interessante voorstellingen van speelsheid, schoonheid en natuurlijk, geloof.

FINN collectie – De structuur van deze collectie is strak en puur elegant. De materialen zijn van de meest praktische soort en bieden voldoende bescherming tijdens het gebruik.

Gallery collectie – Hier is de collectie puur voor het plezier. Hier hebben we stukken die zowel glamoureus als speels zijn. De collectie richt zich tot de massamarkt

De Sunstones collectie is ook vandaag goedgekeurd door een Laurent Petit Boheme. De collectie heeft veel aandacht van het publiek gekregen en is te zien geweest op de catwalk shows.

De Sunstone juwelen vertegenwoordigen het beste van de bohemien stijl. De mode is een viering van het ongewone, het eigentijdse en het eigenzinnige. De stukken zijn voorzien van technieken zoals handwerk, naaldwerk, versieringen en raffels. Alle fijne diamanten studs, gouden plaatjes en ingewikkeld houtsnijwerk zijn gemaakt met goud van diamant, nauwgezette detaillering en vakmanschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.