Camping

Camping Den Haag

De locatie waar we onze  camping hebben gevestigd ligt op slechts ongeveer 5 minuten van het metrostation High Wycombe en op slechts een korte wandeling van het Central andchid Centre. Als u zich afvraagt ​​waar u heen moet, is dit een goede plek om te beginnen.

Hier hebben we een korte handleiding samengesteld over wat u mag verwachten van een luxe campervakantie in Amsterdam.

Waar te gaan?

U heeft drie uitstekende mogelijkheden voor uw campervakantie in Nederland.

1. Amsterdam Centrum:

Amsterdam Centrum is de eerste bestemming voor mensen op campervakantie in Nederland. Het is een levendig centrum waar veel te zien en te doen is.

Mare Vanastyel, de hoofdorganisator en een hooggekwalificeerde leraar, zal je alle informatie geven die je nodig hebt over de plaatsen die je kunt bezoeken terwijl je daar bent. En zoals altijd vindt u tijdens uw campervakantie in Nederland de juiste combinatie van mensen en locaties die bij u passen.

Hoeveel kost het?

Het is over het algemeen erg goedkoop en goedkoop voor Nederland. U vindt een ruime camper met alle comfort en persoonlijke spullen die u thuis heeft, voor prijzen vanaf ongeveer £ 500. U kunt uw campervakantie boeken via een van de vele reisorganisaties, sommige bieden u zelfs een volledig verzorgde pechservice. Dit om ervoor te zorgen dat u een fantastische vakantie in Nederland heeft. U wordt volledig ontzorgd en u ontvangt al uw maaltijden en vervoer naar Amsterdam.

Bij aankomst in Amsterdam wordt u naar een hotel in het centrum van de stad gebracht. Het Holland Hotel in het centrum van de stad is een geweldige optie, een wandeling door de deuren en u bent verzekerd van een geweldige start van uw accommodatie.

Hoe lang blijf je?

Het hangt af van wat u van uw vakantie wilt. Als je er middenin wilt zitten en echt in het hart van de cultuur wilt komen, dan is zo'n vakantie ideaal.

Als u liever kleinere steden meer wilt verkennen, zijn er tal van kleine steden in Noord-Holland. Hoe ouder u uw camper kunt krijgen, hoe goedkoper deze wordt. Het minimaliseren van jetlag is altijd een goed advies voor elke vakantie en campers zijn erg licht om te vervoeren.

Wat voor soort vakantie past bij jou?

Het is allemaal heel goed om te zeggen dat u wilt ontsnappen aan uw dagelijkse leven, maar u moet duidelijk zijn over wat dat voor u betekent. Als je niet met mensenmassa's wilt rondstruinen en veel verschillende culturen wilt zien, dan is een vakantie als deze misschien niet iets voor jou.

Als je je kunt aanpassen aan veranderingen in je routine, zelfs als je omringd wilt zijn door gelijkgestemde mensen, dan is een vakantie in het buitenland misschien iets voor jou.

Holidayworld heeft een enorm aanbod aanvans en campervakanties. Met een selectie van verschillende routes, vakantiepakketten en villa's, is Holidayworld het grootste verhuurbedrijf voor campers en campers in het VK. Als u langer dan 72 uur in het Verenigd Koninkrijk verblijft, dan zijn de eigen campers van Holidayworld, waaronder de beroemde Daylesford Devoe RV, een prima manier om van uw vakantie te genieten.

Als algemene regel wordt er tot £ 100 per dag in rekening gebracht, inclusief incidentele kosten, voor de duur van de vakantie.

Er zijn talloze verschillende dingen te zien en te doen in de campervakantieruimte van het VK. U kunt tuinen, musea, kastelen, stranden en bossen bezoeken als dat u uitkomt. Een campervakantie in het VK is een van de beste manieren om het VK in uw eigen tempo te zien met de luxe van uw eigen stacaravan om met u mee te gaan. Hoe lang u ook weg wilt blijven, u kunt uw vakantie comfortabel plannen.

De beschikbare campers en campers in het VK behoren tot de beste ter wereld. Evenals degene die op u kunnen worden gelegd, bijvoorbeeld de beroemde gesloten trailer met meestal acht of tien stapelbedden, volledig uitgerust voor comfort en overnachten op de camping. Of, als u een caravan bezit, welke van de stacaravans in het VK? De keuzes zijn eindeloos, net als de operators die je kunnen meenemen op een tocht door het heuvelachtige landschap van de Buiten-Hebriden, het opwindende Island of Fun, of zelfs het fantastische Daintree Rainforest. Met de camper is het allemaal binnen een uur of minder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.