10 tips voor uit eten gaan in een café in Middelburg

Zoek uit wat ze aanbieden voordat je gaat.

Het eerste wat je moet doen voordat je naar een café in Middelburg gaat, is kijken wat ze aanbieden. Net als in een restaurant is het menu in een café in wezen hetzelfde – je kunt kiezen uit een scala aan broodjes, salades en andere gerechten. Deze gerechten kunnen echter niet zo uitgebreid zijn als die in een restaurant. Als je het menu bekijkt, zoek dan naar de populairste items. U kunt ook seizoentrends oppikken, want deze gerechten kunnen voor een korte periode op het menu staan voordat ze worden vervangen door andere opties.

Café Middelburg

Wees geen voedsel snob.

Als je naar een café gaat, verwacht dan niet het beste eten dat je ooit hebt gegeten. Helaas zijn er weinig regels voor de kwaliteit van het eten in cafés. Dus tenzij je naar een vijfsterrenrestaurant gaat, verwacht dan niet de lekkerste maaltijd die je ooit hebt gehad. Wat je wel moet verwachten is een goed broodje, een goede salade en een goede kop koffie. Als u op zoek bent naar een lekkere sit-down maaltijd, kunt u beter naar een restaurant gaan. Echter, als je gewoon op zoek bent naar iets snel en goedkoop te eten, een cafe is een geweldige optie.

Het geen fooi geven fenomeen.

In de VS is het geven van fooi in de meeste restaurants gebruikelijk. Sommige cafés buigen deze trend echter om en geven geen fooi op de rekening. Dit gebeurt meestal in cafés die erg informeel zijn en niet veel klandizie verwachten. In dit soort cafés wordt meestal geen fooi verwacht, maar wordt het wel gewaardeerd als je er zin in hebt.

Als je chic wilt zijn, bestel dan een espresso.

Als u op zoek bent naar iets meer substantieels, kunt u het beste een espresso bestellen. Espresso is gewoon een latte met een beetje meer cafeïne. Als dit je opwindend in de oren klinkt, dan moet dat, want het is absoluut niet iets wat je in andere cafés vindt. Espresso is een zeer gespecialiseerde drank die je meestal alleen in duurdere cafés of bij speciale gelegenheden vindt. Het kan ook zijn dat je barista iets meer kennis heeft dan de gemiddelde barista en je een goede koffie kan aanraden. Als u in een gewoon café bent en een keer espresso wilt proberen, kunt u dat gerust doen. Als je op zoek bent naar een meer permanente espresso-gewoonte, kun je misschien beter een ander café proberen.

Bestel bij het ontbijt een “full English” of “flat white”.

De populairste ontbijtgerechten in cafés zijn meestal een “full English” of een “flat white”. Een full English bestaat uit gebakken bonen, gebakken tomaat en champignons op toast, terwijl een flat white gewoon een scheutje espresso is dat over een sneetje wit brood wordt gegoten. De bereidingswijze kan per café enigszins verschillen, dus het is de moeite waard om bij uw serveerster of ober na te vragen wat zij in de aanbieding hebben.

Lunch: Blijf bij de basis.

Zoals hierboven vermeld, zijn de populairste lunchproducten een broodje, een salade en een stuk fruit. Boterhammen worden meestal gevuld met vlees, groenten en kaas, terwijl salades meestal bestaan uit groenten en vlees. Als u op zoek bent naar een beetje meer variatie, kunt u meestal een vegetarische optie bestellen tegen een meerprijs.

Diner: Word een beetje avontuurlijker.

Voor het diner zijn de meest populaire gerechten weer een volledige Engels, een flat white, en een salade. Als je echter op zoek bent naar iets avontuurlijkers, zijn er meestal wel een paar opties. Om te beginnen, kun je vaak een goede ol ‘worstenbroodje of een pop-in sandwich vinden. Deze zijn klein, goedkoop, en meestal te vinden in pubs of bars. Voor de hoofdgerechten zijn er weer een paar verschillende opties. De populairste zijn Indiaas of Chinees.

Wrapping up

Uit eten gaan in een café is een geweldige manier om van een goedkope maaltijd met familie of vrienden te genieten terwijl je ook wat beweging krijgt. Je moet je echter bewust zijn van de verschillen in normen tussen een casual café en een fine-dining restaurant. Als u op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke maaltijd, moet u naar een casual cafe, maar als je wilt eten in een vijf-sterren restaurant, moet u het hoofd te gaan naar een mooi restaurant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.